Workshops

 

Voor wie:       bedoeld voor ouder en kind 

Wanneer:        op afspraak (woensdagmiddag of zaterdagochtend)

Kosten:           € 40,00

Duur:               60 minuten

Inhoud:           Tijdens deze workshop bied ik ouders energetische tools aan die kunnen helpen om je kind

                        te laten ontspannen. Bijvoorbeeld als het overprikkeld uit school komt, moeite heeft om de overgang naar slapen te maken, een vol hoofdje heeft of piekert. Maar deze workshop is ook perfect om je kind het verschil te laten ervaren tussen gespannen en ontspannen zijn. Het voelen van spanningen in het lijf en wat je hieraan kunt doen.

We maken een keuze uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen, meditaties, vinger- en handschoenmassages en hoofdmassage. Ik kijk daarbij naar leeftijd, behoeftes en wat mogelijk is bij jouw kind. Het kan zomaar voorkomen dat je kindje lekker wil gaan spelen en ik alleen met de ouder bezig ben. Kinderen zijn onvoorspelbaar en dat maakt het leuk en uitdagend. Niks moet!

Uiteraard drinken we gezellig samen een kopje thee met wat lekkers en na afloop krijgt je kind een kleine attentie mee naar huis.

De workshop is zoveel mogelijk op maat; je krijgt vooraf een vragenlijstje toegemaild zodat ik een beeld krijg van je kind en wat jullie verwachtingen zijn.