Tarieven 2020

Vanaf 11 mei gaan de deuren van mijn praktijk weer open. De richtlijnen van het RIVM zullen hierbij strikt worden gehandhaafd. 

Indien je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt, kun je beter een andere keer een afspraak maken.

Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om contact met mij te hebben via telefoon, mail,  Whatsapp beeldbellen, Skype of Facetime. 

De eerste 15 minuten worden niet in rekening gebracht.

 

Intake                                                                       €  70,00  (90 minuten)

Coachingsconsulten                                             €  60,00  (60 minuten)

Coachings-voordeelpakket van 4 sessies         €  200,00 (excl. intake)

Losse energetische behandelingen                   €   40,00  (30 minuten)

Individuele GIK* sessie                                        € 100,00 (2 uur)

Gesprekken op school                                         €   40,00  (30 minuten)

Verslagen t.b.v. diagnostiek                                €  30,00

Lezingen en workshops                                           In overleg

Telefonische kennismaking                                    Gratis (15 min.)

Access Bars behandeling**                                €  75,00 (90 minuten)

Acces Bars voor kinderen                                   €  50,00 (60 minuten)

 

* GIK : Geboorte en Kaart sessie: bij elk geboorteverhaal hoort een geboortepatroon. Tijdens deze sessie ga ik geboortepatronen zichtbaar maken voor ouders en kinderen. Het doel is om meer duidelijkheid te verschaffen in het gedrag van een baby of opgroeiende kind. Gedrag dat niet te verklaren valt en dat vragen blijft oproepen bij ouders en school. Een GIK-sessie is een toegankelijke  en persoonlijke manier van werken die ouders diepgaande inzichten geeft over hun kind en over zichzelf. Behoeften worden duidelijk waardoor coachingsadviezen als vanzelf naar boven komen. Ouders gaan na afloop met veel inzicht en tools naar huis.

 

** Access Counsciousness Bars: Intensieve en ontspannende behandeling waarbij 32 punten op het hoofd zacht worden aangeraakt. Deze punten bevatten alle ideeen, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die iemand in zijn leven heeft opgeslagen. Het is een proces waarin aspecten van het leven worden losgemaakt waarin men bereid is te veranderen. Denk hierbij aan thema's als angst, relaties, geld, gezondheid en gewicht, slaap en zoveel meer.
De "Bars" kunnen tijdens het coachingsproces worden ingezet om ruimte en ontspanning te creeeren waardoor coaching en gedragsverandering gemakkelijker verloopt. Ook bij kinderen en jongeren een mooie interventie met een groot effect.

 

Vergoedingen:

Mijn consulten worden helaas niet (ook niet deels) vergoed door de zorgverzekeraars. Om als coach aangesloten te zijn (en te blijven) is er een wirwar van allerlei verplichtingen die op rekening komen van de coach zelf. Hierdoor zou ik de prijs van de consulten aanzienlijk moeten verhogen waardoor het nettobedrag, na aftrekkening van de vergoeding, voor de client hetzelfde blijft. 

Wat bied ik je daarvoor in de plaats?

  • kwaliteit en daardoor "mond-op-mond" reclame
  • focus op de client ipv op regeltjes, wetgeving en een hoop papierwerk
  • helderheid in kosten vooraf
  • laagdrempelig coachingstraject van korte duur, geen bureaucratische romslomp
  • een persoonlijk samenwerkingsproces met voor beiden een win-win situatie
  • een coach die enorm zijn best doet om jou en je kind te helpen!

Voor mensen met een beneden modaal inkomen is een betalingsregeling bespreekbaar. 

 

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten/reistijd bij afspraken buiten Roosendaal. Reiskosten per kilometer (volgens ANWB routeplanner) zijn € 0,19.

 

Bij verhindering dient men tenminste 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. U kunt de afspraak per mail of telefonisch annuleren of verzetten. Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene voorwaarden.

 

Voor kindercoaching en behandelingen ben ik op woensdagen werkzaam in het Therapeutencentrum Roosendaal (ingang bij Drogisterij Het Geheim). Andere dagen zijn in overleg bespreekbaar.

www.therapeutencentrumroosendaal.nl 

Raadhuisstraat 7

4701 PK Roosendaal

U kunt parkeren bij Parkeergarage De Biggelaar.

 

Voor intakegesprekken of Geboorte in Kaart sessies is het mogelijk om een afspraak te maken in mijn praktijk aan huis. Consulten waarbij uw kind aanwezig is, vinden altijd op woensdag plaats in het Therapeutencentrum.

 

 

 

 

 

Aanmelden of vraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.