Reviews

"We zijn heel blij dat we naar je praktijk zijn gekomen!

Bij ons thuis is er meer rust door de erkenning en oefeningen.

We passen het geleerde nu zelf thuis ook toe en dat zorgt er echt voor dat mijn zoontje en ikzelf meer ontspannen zijn.

Mijn zoontje van 5 vraagt zelf om de oefeningen als hij het gevoel heeft dat het te druk voor hem wordt en dat vind ik geweldig!

Je hebt ons tot nu toe echt fijn geholpen en daar wil ik je voor bedanken."  

Moeder van N. 5 jarige jongen.

 

 

"In maart zijn mijn ouders en ik naar de kindercoaching van Laurien gegaan. Ik was 13 jaar en heel onzeker over mezelf. Laurien heeft me geholpen en in het begin kwam ik er iedere  week, later om de week of 2 weken en nu in periodes. Ik heb veel met Laurien gepraat en ze gaf veel advies, gaf opdrachten mee en deden ook veel dingen in de praktijk. Ook gaf ze me wekelijks behandelingen." 

C. 14 jaar.

 

 

De flexibiliteit van Laurien en haar vermogen om gelijk iets te doen met gegeven input is bijzonder! Mijn dochtertje voelt zich heel erg prettig tijdens de sessies, vraagt zelf weer om Laurien, en is op haar gemakje. Laurien gaf mij meteen veel inzicht in mijn rol als ouders.Het effect van mijn gedrag op het gedrag van mijn kind en zo omgekeerd. Ze opent deuren die ik zelf niet snel alleen had geopend. Het gebruiken van het geboorteverhaal heb ik ervaren als een verademing. Een bepaald gevoel wat er altijd al is geweest krijgt ineens een verhaal. Alles hierin valt logisch te herleiden en daardoor brengt het concrete handvatten en rust.

 

Je bent een bijzonder mooi mens met echte kwaliteit op het gebied van coachen. De omgang met kinderen is kundig en afgestemd. De gesprekken die ik met jou heb zijn bijzonder; je neemt veel tijd, vraagt door, bent present, ziet wat er speelt, prikt op gevoeligheden en bent zorgzaam."  

Moeder van  S, 5 jarig meisje

 

Wat een inzichten gaf de “Geboorte In Kaart” mij!

Ik zat al middenin processen van leren waar bepaald gedrag vandaan kwam, maar de GIK sessie gaf me een totaal andere kijk op bepaalde dingen, waardoor ik het echt een plekje kon geven. Puzzelstukjes vielen op zijn plek en zoals Laurien dat zo mooi zei: “mijn puzzel wordt steeds meer compleet”.

Door de sessie ben ik weer een stuk dichterbij gekomen waar ik wil zijn.

Dankjewel Laurien, wat heeft het mij veel gebracht! 

 

K. 26 jaar