Over mij...

Mijn naam is Laurien Hermsen. Ik heb een praktijk voor kindercoaching in Roosendaal.

Nadat ik in februari 2018 mijn opleiding als energetisch kindercoach heb afgerond bij MALVA, ben ik begonnen met het opstarten van mijn praktijk "Laurien Hermsen Kinder- & Jongerencoach". Vanuit deze praktijk werk ik ook als "Geboorte-In-Kaart" Professional.

Tijdens mijn loopbaan als groepsleerkracht, remedial teacher en ambulant begeleider in het Speciaal Onderwijs heb ik veel gewerkt met kinderen waarbij het leren niet vanzelf ging. Ik heb veel interessante kinderen en jongeren ontmoet, ieder met zijn of haar emotionele en sociale uitdagingen.  

Na ruim 35 jaar ervaring in het onderwijs heb ik besloten om met mijn kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen, jongeren en hun ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden. Ik ben trots op de mooie reviews die ik al heb mogen ontvangen van ouders en kinderen!  

 

Ik ben zelf ook moeder van een zoon en dochter en inmiddels ook al oma van een kleindochter en kleinzoon. Wat zou ik toen graag de kennis hebben gehad waarover ik nu beschik!

Opvoeden kan echt heel lastig zijn. Ik wil je hierbij graag ondersteunen.