Jongerencoach

Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren van deze tijd intuïtiever en sensitiever zijn dan de meeste mensen denken. 

Ieder gaat hier op z’n eigen manier mee om. De een trekt zich terug, kan zich niet concentreren, is heel erg druk of krijgt een woede-uitbarsting, en de ander wordt heel erg aanhankelijk, verdrietig of krijgt zelfs depressieve gevoelens. 

Veel jongeren, die op wat voor manier dan ook, sensitief zijn, hebben vaak het gevoel anders te zijn dan anderen, een gevoel dat versterkt wordt als er geen aandacht is voor hoe zij zich diep van binnen voelen en zij alleen worden beoordeeld op hun gedrag. 

 

Ik kijk met open en brede blik naar de vragen die jongeren hebben. Samen met hen kijk ik welke thema's er spelen en waar hun behoeften liggen.

Het geboorteverhaal ontbreekt ook hier niet bij. Het geboorteverhaal kan oude overtuigingen zichtbaar maken die er voor kunnen zorgen dat je niet lekker in je vel zit. We nemen de omgeving van de jongere mee zoals gezin, vrienden en school.

Ook kijken we naar het energetische stukje; waar zitten de blokkades in het lichaam? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de energiebanen in het opgroeiende lichaam weer vlot gaan stromen? Wat is er nodig om weer in balans te komen?

Samen met de jongere maak ik een plan op maat waarin zowel de mentale, emotionele, fysieke en energetische aspecten verwerkt zijn. Energetische behandelingen kunnen het proces positief beinvloeden waardoor herstel sneller gaat. 

De gesprekken vinden plaats in een sfeer van vertrouwen en veligheid.