De aanpak

Als we na onze  telefonische kennismaking allebei het gevoel hebben dat ik iets voor je kind kan betekenen, krijg je een intakeformulier thuis gestuurd. Vervolgens maken we een afspraak voor een gesprek. Dat kan bij mij in de praktijk of bij je thuis. Samen kijken we welke thema's aandacht vragen. Tijdens het gesprek probeer ik veel achtergrondinformatie te verzamelen waarbij we ook stilstaan bij het geboorteverhaal van je kind. Indien ik vermoed dat een andere vorm van hulp nodig is, verwijs ik je eventueel naar een andere professional.

  

Als energetisch kindercoach kijk ik naar het hele kind; dus niet alleen het denken, maar juist het voelen van het lichaam krijgt veel aandacht tijdens de coaching. Veel kinderen zitten erg in hun hoofd en weten niet meer hoe ze signalen kunnen herkennen in hun lichaam. Ik geef het kind handvatten hoe om te gaan met faalangst, onzekerheid, stress en vermoeidheid. Indien gewenst en passend, eindig ik elke sessie met een  energetische behandeling. Na ieder sessie praten we even na en maken we, indien gewenst, een nieuwe afspraak. Soms zijn een paar sessies al genoeg om te inzichten te komen en je kind te helpen. Soms duurt het wat langer.

 

Het coachen vindt meestal alleen met het kind plaats tenzij je kind nog erg jong is. Het komt ook regelmatig voor dat ik alleen met jou als ouder een aantal sessies heb. Je staat namelijk als ouder niet los van je kind , oftewel, je kind staat niet los van jou.

 

 

Je kinderen zijn eigenlijk de spiegel van je ziel.

Jij in je kracht, je kind in zijn kracht!

Aanmelden of vraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.