De aanpak

Na uw telefoontje of berichtje maken we een afspraak voor het intakegesprek. Dat kan bij mij in de praktijk of bij u thuis. Samen met u kijk ik welke thema's aandacht vragen en wat uw verwachtingen zijn van het coachingstraject. Tijdens het gesprek probeer ik veel achtergrondinformatie te verzamelen. Als ik denk uw kind te kunnen helpen, dan maak ik een vervolgafspraak. Indien ik vermoed dat een andere vorm van hulp nodig is, verwijs ik u eventueel naar een andere professional.

 

Nadat ik een voorstel heb gemaakt en dit ter goedkeuring aan u heb aangeboden, gaan we aan de slag.

Als kindercoach heb ik verschillende methodieken en materialen in huis. Ik kijk wat er aansluit bij uw kind en vervolgens gaan we op een speelse en creatieve manier starten. 

 

Als energetisch kindercoach kijk ik naar het hele kind; dus niet alleen het denken, maar juist het voelen van het lichaam krijgt veel aandacht tijdens de coaching. Veel kinderen zitten erg in hun hoofd en weten niet meer hoe ze signalen kunnen herkennen in hun lichaam. Ik geef uw kind handvatten hoe om te gaan met faalangst, onzekerheid, stress en vermoeidheid. Indien gewenst en passend, eindig ik elke sessie met een  energetische behandeling. 

 

Het coachen vindt meestal alleen met het kind plaats. Ik maak met u goede afspraken over hoe we elkaar gaan informeren over de ontwikkeling van uw kind. U kunt mij als ouders ook op school uitnodigen voor een overleg.

Aanmelden of vraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.