Tarieven 2021

Intake                                                         

€ 70,00  (90 minuten)


Consulten:

Coachingsconsulten                                             

€ 60,00  (60 minuten, incl. verslag)


Coachings-pakket

€ 250,00

Coachingsplan, 4 consulten + verslaggeving + evaluatiegesprek.

(excl. intake en diagnostiek)


 

Losse energetische behandelingen:

kinderen:                                                           

€ 40,00  (30 minuten)

volwassenen:                                                     

€ 50,00  (40 minuten)

Access Bars behandelingen: *

kinderen:                                                          

€ 50,00  (60 minuten)        

volwassenen:                                                   

€ 75,00  (90 minuten)

 

Geboorte In Kaart : **

Individuele GIK* sessie                                     

 € 120,00 (2 uur)

 

Emotional Freedom Techniques ***

Tapping sessie                                                       

 € 60,00  (60 minuten)

 

Overig:


Gesprekken op school                                       

€ 35, 00  (30 minuten)

Verslagen voor school            

€ 35,00

Opstellen coachingsplan

€ 35,00

Lezingen en workshops                                     

In overleg

Telefonisch consult 

€ 10,00 per 10 minuten. 

Eerste 15 minuten gratis

 

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten/reistijd bij afspraken buiten Roosendaal. Reiskosten per kilometer (volgens ANWB routeplanner) zijn € 0,19.

 

Bij verhindering dient men tenminste 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. U kunt de afspraak per mail of telefonisch annuleren of verzetten. Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene voorwaarden.

 

Voor kindercoaching en behandelingen ben ik op woensdagen  en vrijdagen werkzaam in het Therapeutencentrum Roosendaal (ingang bij Drogisterij Het Geheim). Andere dagen zijn in overleg bespreekbaar.

www.therapeutencentrumroosendaal.nl 

Raadhuisstraat 7

4701 PK Roosendaal

 

U kunt parkeren bij Parkeergarage De Biggelaar.

     

GIK : Geboorte en Kaart sessie: bij elk geboorteverhaal hoort een geboortepatroon. Tijdens deze sessie ga ik geboortepatronen zichtbaar maken voor ouders en kinderen. Het doel is om meer duidelijkheid te verschaffen in het gedrag van een baby of opgroeiend kind. Gedrag dat niet te verklaren valt en dat vragen blijft oproepen bij ouders en school. Een GIK-sessie is een toegankelijke  en persoonlijke manier van werken die ouders diepgaande inzichten geeft over hun kind en over zichzelf. Behoeften worden duidelijk waardoor coachingsadviezen als vanzelf naar boven komen. Ouders gaan na afloop met veel inzicht en tools naar huis.

 

** Access Counsciousness Bars: Intensieve en ontspannende behandeling waarbij 32 punten op het hoofd zacht worden aangeraakt. Deze punten bevatten alle ideeen, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die iemand in zijn leven heeft opgeslagen. Het is een proces waarin aspecten van het leven worden losgemaakt waarin men bereid is te veranderen. Denk hierbij aan thema's als angst, relaties, geld, gezondheid en gewicht, slaap en zoveel meer.
De "Bars" kunnen tijdens het coachingsproces worden ingezet om ruimte en ontspanning te creeeren waardoor coaching en gedragsverandering gemakkelijker verloopt. Ook bij kinderen en jongeren een mooie interventie met een groot effect.

 

*** Emotional Freedom Techniques: EFT bestaat uit het zachtjes kloppen op een aantal punten op je gezicht en romp. Emoties, herinneringen en overtuigingen die je hebt opgeslagen in je lichaam, laat je letterlijk los door deze "emotionele acupunctuur". EFT is een effectieve methode die steeds meer belangstelling krijgt vanwege de goede resultaten bij stressgerelateerde klachten,