Werkwijze

Een energetische behandeling werkt met neutrale energie. Terwijl het kind op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam deze energie overgebracht. Dit wordt ook wel magnetiseren genoemd.

Door het overbrengen van de energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Deze helende energie is op het kind persoonlijk afgestemd en gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij stromen in het lichaam. 

 

Het kind kan de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel.

Een oud Tibetaans gezegde luidt: " Eén behandeling is geen behandeling". Het lichaam heeft meerdere behandelingen nodig om de energie langer, en op den duur uit zichzelf, vast te kunnen houden.

Deze behandeling wordt op een speelse wijze, passend bij het kind, uitgevoerd. 

 

Een energetische behandeling kan als aanvullende interventie worden ingezet om het coachingsproces te ondersteunen en vlotter te laten verlopen. 

Ook ouders kunnen een afspraak maken voor een energetische behandeling. Als ouders zich niet lekker in hun vel voelen, kunnen een aantal behandelingen meer ruimte geven om open te staan voor nieuwe inzichten.

 

Lees meer over chakra behandeling

Lees meer over Access Bars behandeling