Achtergrond informatie over Access Bars

De " Bars" zijn 32 banen van energie die door en rondom je hoofd lopen en verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. Deze "bars" slaan de elektromagnetische component op van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit over iets hebt gehad. Door de "bars" zacht aan te raken, wordt deze elektrische lading afgevoerd en komt er meer ruimte vrij. Mensen ervaren ruimte in hun hoofd waardoor ze tot nieuwe inzichten kunnen komen, andere informatie tot zich kunnen nemen of juist nieuwe keuzes kunnen maken. 

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat voor een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen waardoor je het gevoel hebt ruimte te krijgen in je hoofd.

In 2015 heeft er een onderzoek plaatsgevond over de werking van de Bars. Het betreft een onderzoek van neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, gepresenteerd met Gary Douglas & dr. Dain Heer, die Access Counsciousness opgericht en gecreëerd hebben. 

Dr. Jeffrey L Fannin is werkzaam op het gebied van de neurowetenschappen en analyseert al meer dan 15 jaar hersenen en kennis. Hij besloot om een geïmproviseerde analyse te doen van wat er bij een persoon gebeurt in de hersenen na een enkele Bars sessie. Wat hij vond was zo fenomenaal dat het hem totaal verbaasde.

Op Youtube kun je een filmpje hierover zien.https://youtu.be/f7PGZftZQ8k