Access Bars hoofdmassage

Access Bars  hoofdmassage is voor jong en oud.

Baby's, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen, zwangeren en ouderen kunnen moeiteloos zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm. Een laagdrempelige interventie met een groot effect. 

Lees achtergrondinformatie Bars

 

Access Bars behandeling voor goede zelfzorg

Ik bied niet alleen aan kinderen Access Bars aan maar ook ouders. Een laagdrempelige manier om echt tot rust te komen. Goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je kind (eren) zorgen. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat ik met de Bars sessie start, ga ik je uitleggen wat Access Bar inhoudt en wat je kunt verwachten. ook hoor ik graag jouw verwachtingen en wat je er voor jezelf uit wilt halen. Tijdens de behandeling lig je ontspannen met je kleren aan op een massagetafel onder een dekentje. Ik ga vervolgens in wisselende combinaties alle 32 drukpunten op je hoofd licht aanraken. Na ongeveer 60 minuten is de behandeling voorbij en waarschijnlijk lig je dan heerlijk half wakker, half slapend nog na te genieten.

Doordat ik de energiepunten licht aanraak, wordt de energie in het lichaam weer op gang gebracht en zullen mogelijke blokkades oplossen. Als je het vergelijkt met een computer dan hebben we als het ware je harde schijf opgeschoond. Wanneer de behandeling is afgelopen, bied ik je nog een kopje thee, koffie of water aan en kun je nog even napraten als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt nog wat tips mee voor na de behandeling.

De eerste keer kan het effect al groot zijn, maar soms zijn er wel 2-3 behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat je echt gaat merken dat je rust gaat krijgen in je hoofd en meer energie ervaart om dingen op te pakken. Dat is bij iedereen weer anders.

Gun jezelf als ouder zo'n hoofdmassage als je merkt dat je hoofd vol zit en je veel aan het piekeren bent. Maar ook als je even een meditatief moment nodig hebt; een moment voor jezelf met een heel fijne en ontspannen nawerking.

 

Access Bars voor je kind

Een hoofdbehandeling voor kinderen duurt iets korter, afhankelijk van wat je kind kan opbrengen. Heerlijk onder een zacht dekentje met knuffels om zich heen, zal ook jouw kind zich heerlijk kunnen ontspannen. Voor kinderen zet ik vaak een meditatie op, een zacht muziekje of een verhaaltje. De uitwerking is heel wisselend; soms blijft een kindje de rest van de dag slaperig en ontspannen, maar er kan ook veel loskomen zoals huil- en driftbuien. En ook dat is prima! Er gebeurt namelijk heel veel in dat hoofdje!